Barkowski-daily-+-spil-33_2000x1333px.jpg

Backgammon på Barkowski

Backgammon og bajere på Barkowski

Hvis du leder efter en bar i København, hvor du kan spille backgammon, er du kommet til det rette sted på Barkowski. Vi har de perfekte rammer med en tilbagelænet stemning, hyggelig belysning og masser af plads til brætspil med vennerne.

Med gåafstand fra Nørreport er det oplagt at tage på Barkowski for at få en hyggelig aften og udfordre en ven, kæresten eller kolleagen til en gang backgammon.

Alle vores spil på Barkowski er gratis og sammen med vores lækre udvalg af øl og drinks, er det opskriften på en god eftermiddag eller starten på en sjov aften i byen.

Barkowski-daily-+-spil-35_2000x1333px.jpg

Det gælder om at være med... eller?

Uanset om du er en rigtig backgammon-haj og laver en gammon på din modstander eller om det er dit første møde med spillet, er du altid velkommen her på Barkowski. Vi tager imod jer med et smil og glæder os til at servere nogle kolde forfriskninger til jeres spil.

Reglerne i Backgammon er relativt simple. Derfor er det ikke mission impossible at lære at spille backgammon, hvis du ikke kender reglerne i forvejen. Så tag udfordringen op, hvis du ikke har prøvet spillet før, eller vær den gode teamplayer og del ud af din spilleviden, så I kan få en hyggelig aften sammen - uanset niveauet!

Knæk og bræk!