Bar logo
Fang os på telefonen+45 53 82 90 90
Find os påNørre Farimagsgade 57, 1364 København
Bar-shots-14_2000x1336px.jpg

Gratis Bordfodbold

Spil bordfoldbold på Barkowski - helt gratis!

På Barkowski er stemningen altid i top. Vi har Københavns hyggeligste omgivelser med levende lys, samt rustikke træstole- og borde, hvor man kan sidde og nyde sin kolde øl eller drink. Uanset om du skal ud med vennerne, familien, kollegaerne eller kæresten, har Barkowski noget for enhver smag. I kan jo med fordel starte en sjov aften med en kamp på bordfodboldbordet.

Som gæst på Barkowski er du altid velkommen til at bruge vores gratis bordfodboldbord. Det er den perfekte mulighed til at udfordre venner eller stifte nye bekendtskaber over bordfodboldbordet. Mulighederne er mange, hvad enten du spiller alene, som hold eller måske ender I med at starte en hel turnering. Hos Barkowski elsker vi nemlig sjove konkurrencer, derfor er det kun fantasien, der sætter grænser. Skal du være Københavns næste ukronet konge af bordfodboldbordet, er Barkowski det helt rette sted!

Om bordfodboldbordet er startstedet til en fed aften i byen eller om I bliver hængende hele natten, så glæder vi os til at byde jer velkommen på Barkowski!

Sport og bordfodbold = Match made in heaven

Barkowski er en rigtig sportsbar, og vores gæster elsker at se sport på storskærm. Bordfodbold kan være den perfekte optakt til den fodboldkamp, I er kommet for at se på storskærmen. Vi viser et hav af forskellige former for sport, hvor vi forkæler alle sportselskere med lækre snacks, når I kommer for at se sport på storskærmen. Og priserne i baren er som altid overkommelige, så I kan få en sjov og billig aften på Barkowski.

Regler

Den vigtigste regel i bordfodbold er, at alle spillere er enige om, hvilke regler I spiller efter. Om I spiller efter de officielle bordfodboldregler eller I vælger at være kreative og lave jeres eget take på reglerne, er helt op til jer.