Bar logo
Fang os på telefonen+45 53 82 90 90
Find os påNørre Farimagsgade 57, 1364 København

Gratis Dart

På Barkowski byder vi altid på en afslappede stemning med rig mulighed for at få en sjov oganderledes aften fyldt med aktiviteter. I den øvre del af vores bar finder I vores dartskive, hvor I helt gratis kan udfordre vennerne til en intens kamp om æren, en øl eller noget helt tredje.

Københavns hyggeligste dart bar

Med en placering få hundrede meter fra Nørreport er Barkowski oplagt at tage et smut forbi til et spil dart. Med et bredt udvalg i baren til overkommelige priser er Barkowski et genialt sted at slå sig løs. Så nyd en kold øl eller drink til at justere sigtekornet med og få en sjov kamp på dartskiven. Vi har lidt til enhver smag på Barkowski, så er du mere til pool, bordfodbold eller måske backgammon, har vi det hele til fri afbenyttelse.

dart.png

Tre forskellige dartspil

Her er tre hurtige bud til, hvad I kan prøve kræfter med på dartskiven.

501: På færrest mulige pile skal man spille sig fra 501 point til præcis 0 point. Dog for at vinde spillet skal der afsluttes med en Double eller en Bull’s Eye (rød Bull).

Jorden Rundt: Man spiller skiven rundt i rækkefølge. Dvs. at man starter med at ramme 1, 2, 3 osv. op til 20. For at vinde spillet skal man til slut ramme i Bull. Hvis man rammer det tal, man er nået til i Double-feltet, springer man et tal over i rækken. Ved Triple springer man to tal over.

Mickey Mouse: Alle tal fra 12-20 samt Double, Triple og Bull skal rammes tre gange hver for at vinde spillet. Det er en fordel at notere scoren ned for at holde overblikket over stillingen.

Pas på jer selv og hinanden!