Bar logo
Fang os på telefonen+45 53 82 90 90
Find os påNørre Farimagsgade 57, 1364 København
Barkowski-halloween-30_2000x1333px.jpg

Gratis Pool

Der er intet bedre end et godt spil pool sammen med vennerne. Derfor har vi to poolborde på Barkowski, som vores gæster kan spille på helt gratis, lige så længe de vil. Kombiner en hyggelig aften med vennerne med kolde forsyninger fra baren og en spændende kamp på poolbordet på Københavns sjoveste bar.

Pool i hyggelige omgivelser

Det er altid en god idé at spille en gang pool!

Er I f.eks. kommet for at se fodbold på vores storskærm, kan I jo blive hængende til et spil pool efter kampen. Vi har nemlig lavet vores kælder om til et stemningsfuldt poolrum, så I befinder jer i den helt rette atmosfære til at udfordre vennerne

til et intenst spil pool uden de store forstyrrelser. Derfor er Barkowski, som ligger tæt på Nørreport, det naturlige valgt at tage til for en sjov pool-aften.

Hvis pool-bordene er optaget, kan du blot tale med bartenderen. Vi har en venteliste i baren, så du kan slappe af, indtil et bord bliver ledigt. Du skal blot efterlade dit telefonnummer på ventelisten, og vi vil ringe til dig, når det bliver din tur.

8 ball pool, eller hvad?

Mange har forskellige opfattelser af, hvilke regler der gælder i 8 ball pool, og hvordan det skal spilles. Det vigtigste her på Barkowski er, at I er enige om, hvilke regler I spiller efter. Om det er de officielle 8 ball pool-regler eller om I har jeres eget twist på reglerne, er uden betydning for os, så længe I har en hyggelig aften.

Vi glæder os til at sætte de perfekte rammer til jeres pool-aften. Vi ses på Barkowski!

Knæk og bræk